Font Size

SCREEN

Cpanel

Obecný úrad

starosta

Mgr. Ladislav Tomáň
starosta obce

Mobil: +421-903 550 171
E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript.

Vážení občania, milí návštevníci oficiálnej internetovej stránky obce Sedliaka Dubová,

prišli ste na internetovú stránku, ktorá je virtuálnym pohľadom do samosprávy, úradu a života našej obce v čase, kedy ešte zďaleka nie je pripravená tak, aby zodpovedala na všetky vaše otázky, poskytla všetky informácie, ktoré hľadáte. Snažíme sa však aby bola čím skôr dôveryhodným a užitočným informačným zdrojom pre každého z vás. Je to jedna z úloh, ktorú sme si dali popri iných v tomto volebnom období.

Ja, ako starosta i obecné zastupiteľstvo si veľmi ceníme dôveru, ktorú sme dostali od občanov vo voľbách do obecnej samosprávy v roku 2014 a našim cieľom je urobiť všetko pre to, aby sa obec ďalej rozvíjala a bola skvelým miestom na život pre občanov a zároveň zaujímavým miestom pobytu pre návštevníka, ktorý k nám zavíta na kratšiu, či dlhšiu dobu.

S dôverou sa môžete obracať na mňa osobne, alebo kontaktovať obecný úrad, kde je pre vás vždy k dispozícií moja kolegyňa, pracovníčka obecného úradu Mgr. Božena Strežová. Poslanci obecného zastupiteľstva sú rovnako pripravení počúvať a reagovať na všetky požiadavky v rozsahu svojich schopností a kompetencií.

Obecný úrad - naša služba občanovi

Úradné dni a stránkové hodiny sú: v pondelok až piatok od 7:30 do 15:30, v piatokk od 7:30 do 13:00 hodiny. V inom ?ase na požadanie.

strezova

Mgr. Božena Strežová
pracovníčka obecného úradu

Mobil: +421-908 231 693
E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript.

Ako väčšina našich občanov vie, môžu nás zastihnúť v úrade často aj po úradných a stránkových hodinách aj v sobotu a nedeľu. Napriek tomu chceme všetkých, ktorí potrebujú služby obecného úradu požiadať, aby na úrad prichádzali v čase a v dňoch, ktoré sú uvedené vyššie.

Môžete s nami komunikovať aj telefonicky, napríklad dohodnúť si návštevu obecného úradu vopred na konkrétny čas. Záležitosti, ktoré je možné vyriešiť bez príchodu na úrad vieme vybaviť aj poštou, alebo elektronickou poštou, ak to nie je v rozpore s pravidlami a požiadavkami na niektoré konkrétne úradné úkony.

Kontrolórkou obce je Mgr. Mária Lonská

Obracajte sa na nás s dôverou, chceme aby ste boli s našimi službami občanovi a verejnosti spokojní.

budova

Nachádzate sa tu: Home Samospráva obce Obecný úrad